Уряд підвищив доплати окремим категоріям медиків

2
6
Уряд підвищив доплати окремим категоріям медиків
Постановою Кабінету міністрів збільшено граничний розмір надбавки медичним працівникам, які працюють в будинках престарілих, дитячих будинках і доглядають людей з інвалідністю.

Про це повідомляє Урядовий портал.

У середу, 22 травня, уряд ухвалив постанову «Про внесення змін до пункту 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2010 р. №875».

Згідно з рішенням Кабміну, лікарям, фахівцям з базовою та неповною вищою медичною освітою і молодшим медичним сестрам з догляду за хворими, які працюють у будинках-інтернатах для громадян похилого віку та інвалідів, геріатричних пансіонатах для ветеранів війни і праці, психоневрологічних інтернатах та дитячих будинках-інтернатах і безпосередньо обслуговують осіб із значно зниженою рухомою активністю та ліжкових хворих, максимальну межу надбавки за особливі умови роботи піднято до 50 відсотків посадового окладу (з підвищеннями). Раніше вона становила 15 відсотків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вони йього заслуговують .робота з такими хворими нелегка .Хотя один правильний крок зробили в медицины .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні