Як у Луцьку рахуватимуть безпритульних собак

1
-2
Як у Луцьку рахуватимуть безпритульних собак
У Луцьку 23, 24 та 25 травня рахуватимуть безпритульних собак.

Про це повідомили на сторінці КП "Ласка" у "Фейсбуці".

Початок підрахунку – о 7:00 годині ранку.

Підрахунок здійснюватимуть з використанням мобільного додатку “STRAYS ID” App Store чи Play Market.

Як це відбуватиметься:

Учасників акції просять перевірити, щоб мобільний пристрій був заряджений та мав доступ до Інтернету. Далі потрібно: завантажити мобільний додаток, ввести логін та пароль, які надійдуть на пошту вказану при реєстрації. Коли модератор підрахунку підтвердить дані – авторизуватись у додатку.

Побачивши безпритульну собаку у місті, натиснути кнопку “Додати тварину”, сфотографувати її (натиснувши на зображення фотоапарату), збільшити та відцентрувати зображення, зберегти фото.

Важливо, не забути увімкнути GPS. Якщо все гаразд, то під зображенням з’являться GPS координати. Необхідно внести якомога більше інформації про тварину. Важливі параметри: стать, стерилізація, домашня, чи не вагітна, її стан. Далі – натиснути кнопку “Зареєструвати”.

Реєстрація кожної тварини в системі триватиме в середньому 5-60 секунд, залежно від швидкості підключення до Інтернету. Кожну тварину можна буде реєструвати лише один раз, повернутись назад та відредагувати дані можливості не буде.

Підрахунок триватиме дві години.

У кожного учасника буде свій сектор. Обраний сектор радять обходити ретельно та сумлінно. Якщо у секторі є закриті чи важкодоступні ділянки, оглянути їх здалеку.

Собака, поза зоною сектору чи на приватній території (у приватному дворі, на території заводу, або іншого приватного підприємства) – не реєструється (дані про таких тварин видалятимуть). Собака, яка перейшла на територію сектору чи вийшла за ворота приватного двору або підприємства – реєструється. Собака, яка на очах вийшла з приватного двору\підприємства\сидить біля під’їзду, або має вигляд загубленої\випущеної на прогулянку без нагляду – зазначається як домашня. Собака з біркою на вусі зазначається як стерилізована.

Лучан-учасників акції просять не наражати себе на небезпеку: не лізти в хащі, не чіпати собак та не ганятися за ними і пам’ятати, що безпритульні собаки можуть боятися людей, адже у містах їх постійно відловлюють, тому намагатися бути максимально відповідальними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага громадян припашуть,а витрати спишуть на себе і кошти розпиляють.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні