Повідомили підозру чоловіку, який хотів викрасти авто у депутата облради

1
2
Повідомили підозру чоловіку, який хотів викрасти авто у депутата облради
Повідомили про підозру 38-річному чоловіку, який у Камінь-Каширську проник на подвір'я до депутата облради і намагався викрасти авто.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Нагадаємо, що у понеділок, 20 травня, вранці до будинку 47-річного жителя райцентру Камінь-Каширський, депутата обласної ради, проник невідомий чоловік та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, намагався викрасти його автомобіль. Поліцейські ввели в дію операцію «Сирена».

Менше ніж за півдоби співробітники поліції Волині встановили особу зловмисника, ним виявився 38-річний житель цього ж району. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У рамках досудового розслідування також встановлено, що підозрюваний окрім замаху на заволодіння транспортним засобом, вчинив розбійний напад. Відповідно, за цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

«Окрім цього, в ході досудового розслідування поліцейські вилучили у зловмисника два корпуси гранати типу «Ф-1», пістолет «Walter» із глушником та 30 набоїв, які той заховав у лісі поблизу Каменя-Каширського. За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тож так,як машину стукнули і втікли, потерпілий визвав поліцію то незнають де шукати, в центрі камери можна було і так подивитися. Але то не ті люди.
Бідний депутат обікрати його хотіли...таке й заслужив. Їздить на таких машинах а робочим платить копійки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні