У Луцьку п'яний водій хотів відкупитись від патрульних. ФОТО. ВІДЕО

0
2
У Луцьку п'яний водій хотів відкупитись від патрульних. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку п'яний водій пропонував хабара патрульному.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

Інцидент трапився у ніч на середу, 22 травня.

"3 година ночі. Вулиця Ковельська у Луцьку. Знову Volkswagen Passat, водій якого обґрунтовано підозрюється в алкогольному сп'янінні. Щоправда, цього разу керманич не втікав, як його «колега» кілька годин тому", – йдеться у повідомленні.

Хлопець пройшов тест на стан алкогольного сп'яніння на місці. Результат – 1, 56 проміле, що майже у 8 разів вище допустимої норми.

Під час оформлення протоколу порушник поклав на сидіння службового автомобіля неправомірну вигоду в сумі кілька тисяч гривень, аби уникнути адміністративної відповідальності. На зауваження, що це кримінал, не зреагував і наполягав на своєму.

"Командир роти, якому лише кілька днів тому пропонували хабара, викликає на місце слідчо-оперативну групу, яка фіксує належним чином порушення. 21-річний житель Маневиччини отримує протокол за керування в алкогольному сп’янінні, також йому загрожує кримінальна відповідальність за дачу неправомірної вигоди поліцейському", – пишуть патрульні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні