--> Волинянин викрав авто у 18-річного хлопця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин викрав авто у 18-річного хлопця

0
-5
Волинянин викрав авто у 18-річного хлопця
На Волині чоловік викрав автомобіль у 18-річного хлопця.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

У неділю, 19 травня, до Старовижівського відділення поліції із заявою про викрадення автомобіля «Ford Mondeo» звернувся 18-річний житель району.

За словами заявника, подія сталася близько четвертої години ранку. Невідома особа викрала його автомобіль з однієї з вулиць у селі Рокита Старовижівського району.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції спільно із дільничними офіцерами встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв 31-річний житель Ратнівського району. Викрадений автомобіль вилучили та повернули власнику.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Старовижівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні