--> Затримали митників, які продавали дані про «євробляхерів» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Затримали митників, які продавали дані про «євробляхерів»

0
0
Затримали митників, які продавали дані про «євробляхерів»
Співробітники СБУ викрили схему протиправного отримання та збуту інформації з обмеженим доступом з автоматизованих систем митниці ДФС України.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Встановлено, що інспектор Одеської митниці за посередництва двох мешканців Вінниці налагодив механізм отримання неправомірної вигоди за продаж інформації з обмеженим доступом, що зберігається та обробляється у автоматизованій системі митного оформлення "Інспектор-2006".

"За грошову винагороду зловмисники передавали зацікавленим особам відомості про перетин кордону транспортними засобами на іноземній реєстрації та персональні дані водіїв", - йдеться у повідомленні.

"Співробітники СБУ задокументували кілька фактів збуту зловмисниками службової інформації на загальну суму 30 тисяч гривень. Обох посередників правоохоронці затримали у Вінниці під час чергової спроби продажу даних", - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, одночасно на робочому місці затримано державного інспектора.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру в скоєнні злочинів передбачених ч. 3 ст. 362 (Несанкціоновані дії з інформацією) та ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу та обрання міри запобіжних заходів.
Теги: авто, сбу
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні