--> Під час «Ковельського півмарафону» влаштують забіги для дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під час «Ковельського півмарафону» влаштують забіги для дітей

1
4
Під час «Ковельського півмарафону» влаштують забіги для дітей
На «Ковельському півмарафоні» влаштують забіги для дітей.

Про це повідомляє прес-служба Ковельського півмарафону.

1 червня у Міжнародний день дітей відбудеться «Ковельський півмарафон-2019». Захід, який став традиційним, збільшує коло прихильників: цьогоріч ще більше учасників з різних міст України та гостей із сусідніх держав.

Реєстрація на забіги триває тут.

Спеціально для дітей в рамках «Ковельського півмарафону» відбудуться перегони на роликах (6, 7 км), дитячі пробіги на дистанції від 200 до 1400 метрів . Для учасників, які хочуть брати участь усією сім’єю діятимуть «Сімейний забіг» на 200 метрів та естафета «Тато, мама, я», під час якої кожен член сім’ї пробіжить про 500 метрів.

Відбудуться також пробіг мам із візочками (500 м), пробіг дітей з інвалідністю (200 метрів), заїзд спортсменів з інвалідністю на візках (6,7 км) та перегони лижероллерів (20 км).

Традиційно, змагатимуться за першість спортсмени у забігах на 7,7 км та 21 км (півмарафон).

Кожен учасник змагань головних забігів, який фінішує, отримає медаль учасника, диплом та можливість виграти цінні подарунки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приймав цього року в ньому участь ( http://androshchuk.com/kovel-hm/ ‎), досить непоганий забіг, особливо сподобалась траса забігу. Організація забігу також була досить непоганою.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні