Сотні лучан святкують День Європи. ФОТО

0
4
Сотні лучан святкують День Європи. ФОТО
Сотні лучан прийшли до Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, щоб гарно провести час та відсвяткувати День Європи.

Учні з різних шкіл міста підготували яскраву концертну програму, де представлені культура та традиції європейських країн, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Маленьких гостей свята розважають аніматори, які організовують веселі ігри та конкурси, де всі учасники отримують подарунки.

На головній сцені свята відбулось нагородження учасників та переможців міжнародної інтелектуальної гри "EuroBrainGame-2019", яка розпочала сьогоднішнє святкування.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад привітав усіх зі святом та зазначив, що змагання пройшли на високому рівні та стали гарним відкриттям святкування Дня Європи у Луцьку.

"Учасники з Польщі, Білорусі, Литви, України змагалися між собою в інтелектуальній грі, спілкуючись лише англійською мовою, що показує високий рівень та є символічним у цей день", – сказав він.

Переможцями стала команда під назвою “UPL”, що, за словами гравців, є абревіатурою країн-учасниць — Україна, Польща, Литва. Усі учасники гри отримали дипломи та подарунки.

Окрім концерту, гості свята можуть відпочити душею та розважитися на атмосферному ретро-променаді, який розташувався поблизу луцької Венеції. Тут звучить старовинна музика та прогулюються дами та кавалери у костюмах минулої епохи.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні