Луцька сім’я виходжує крихітних їжачків-сиріток. ФОТО

0
4
Луцька сім’я виходжує крихітних їжачків-сиріток. ФОТО
Сім’я з Луцька взялася виходжувати чотирьох новонароджених їжаченят, яких знайшла на своєму подвір’ї у приватному секторі міста.

Про це розповіла Поліна Березюк. Її тато виявив їжаченят 15 травня, коли косив траву, повідомляє "12 канал".

"Дорослих їжаків поряд не було. Ми спочатку подумали, що вони злякалися і повернуться згодом, але за цілий день цього не сталося. Тоді ми вирішили рятувати малюків", – розповіла Поліна.

Вони з’ясували, що тварин треба тримати в теплі і годувати кожні 2 години. Їжачкам облаштували будиночок у коробці, поклали туди пляшку теплої води, яку заховали у шкарпетку – аби малюкам не було надто гаряче. Годують зі шприца молоком. Перед і після прийому їжі тваринкам масажують животики, аби їжа краще перетравлювалася.

"Спочатку ми хотіли віддати тварин в зоопарк, але вирішили залишити тварин поки в cебе. Робимо усе, як радять ветеринари", – пояснила Поліна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні