Волинянина за крадіжку парфумів засудили на три роки

0
0
Волинянина за крадіжку парфумів засудили на три роки
За крадіжку кави та парфумів у ковельських магазинах раніше судимий чоловік проведе 3 роки та 1 місяць за ґратами.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області, - передає Інформаційне агентство Волинські новини.

Так, обвинувачений, будучи раніше судимий за злочин проти власності, судимість за який не знята та не погашена, повторно вчинив кримінальні правопорушення.

Зокрема, за три епізоди чоловік вкрав дві банки розчинної кави та банку слабоалкогольного енергетика у ковельському мінімаркеті «Наш Край Експрес», також обвинувачений вкрав парфуми в магазині «Єва».

Чоловік свою вину у вчинених злочинах визнав, зазначивши, що він відшкодував усі збитки. Просив суворо його не карати.

Натомість один з потерпілих відзначив, що не має жодних претензій до обвинуваченого та просив суворо його не карати. Проте інший потерпілий просив задовольнити цивільний позов, а щодо міри покарання покладався на розгляд суду.

При виборі покарання суд врахував, що вчинені чоловіком злочини відбувалися в період іспитового терміну. Таким чином, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 2 років позбавлення волі, приєднавши до строку 1 рік 1 місяць невідбутого покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні