Волинянка здобула «золото» на міжнародному турнірі з вільної боротьби

0
-1
Волинянка здобула «золото» на міжнародному турнірі з вільної боротьби
Юлія Ткач з Ковеля здобула перемогу на міжнародних змаганнях у Києві.

З 10 до 12 травня 2019 року в столичному палаці спорту відбувався ХХІІІ Київський міжнародний турнір з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, присвячений видатним українським борцям та тренерам. До України прибули 23 команди з різних країн світу разом зі своїми найперспективнішими спортсменами, - про це пише КовельPost.

Турнір завершився перемогою української збірної у загальнокомандному рейтингу та медальному заліку. Українські борці виграли 18 золотих нагород. Усього в активі наших атлетів 47 медалей.

В складі збірної команди України з жіночої боротьби на змаганнях успішно виступила ковельчанка, Заслужений майстер спорту України, багаторазова чемпіонка світу та Європи із боротьби, аспірантка Львівського державного університету фізичної культури Юлія Ткач. У ваговій категорії 62 кг вона здобула золоту нагороду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні