У луцькому парку обмежать рух транспорту

0
-2
У луцькому парку обмежать рух транспорту
У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки пропонують обмежити рух транспорту.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

У четвер, 16 травня, радник міського голови Ігор Поліщук та заступник міського голови Костянтин Петрочук провели зустріч з підприємцями, які здійснюють свою господарську діяльність на території парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Предметом розмови стало питання руху транспорту територією парку.

Ігор Поліщук зауважив, що є одне проблемне питання, на яке нарікають лучани — це рух автотранспорту алеями.

Так, раніше на території парку встановили відповідні штучні перешкоди. На жаль, недобросовісні водії зруйнували болард, який стояв на в'їзді у парк у районі Луцького зоопарку. Нині уже встановили новий більш потужніший болард, який унеможливить заїзд автомобілів.

Поліщук зауважив, що є діюче рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 06.12.2017 № 764-1 “Про додаткове розміщення пунктів торгівлі (сфери послуг), організацію проведення масових заходів та руху транспорту в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки”, яким регулюється питання руху транспорту територією парку для обслуговування торгових павільйонів.

Так, пропонують, аби болард був опущений щодня з 8 до 11 години та з 21 до 23 години. У цей час підприємці зможуть довезти товар до своїх павільйонів чи провести їх технічне обслуговування.

Присутні на зустрічі підприємці погодилися з цією пропозицією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні