На Волині п'яний водій збив пішохода: жінка у реанімації

1
0
На Волині п'яний водій збив пішохода: жінка у реанімації
У Турійському районі п'яний водій скоїв наїзд на пішохода.

Про це повідомили на сторінці Турійського відділення поліції у "Фейсбуці".

У суботу, 11 травня, в одному із сіл Турійського району Волинської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі пішохода.

Як встановили правоохоронці Турійського відділення поліції, водій автомобіля - 45-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння скоїв наїзд на 47-річну місцеву жительку.

Жінку госпіталізували у реанімаційне відділення Турійської центральної районної лікарні. За фактом порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
!?-(- знову гави лізуть під колеса!!!(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні