ПриватБанк та «Луцьксантехмонтаж» пропонують волинянам ексклюзивні умови для придбання нерухомості*

0
0
ПриватБанк та «Луцьксантехмонтаж» пропонують волинянам ексклюзивні умови для придбання нерухомості*
Волиняни активно користуються фінансовою підтримкою ПриватБанку, купуючи нові квадратні метри за програмою кредитування для фізичних осіб «Житло в кредит». Помешкання в новобудовах, уже введених в експлуатацію, можна придбати під 17,9% річних. Це – найкраща пропозиція серед усіх фінансових установ області.

Проте ПриватБанк не зупиняється на досягнутому, бажаючи створити ще зручніші умови купівлі житла для волинян.

«Наше завдання - вивести програми фінансування на новий рівень, - розповідає Олександр Мамчич, керівник напрямку «Споживче кредитування» Північно-Західного РУ ПриватБанку. - На первинному ринку ми працюємо лише з акредитованими забудовниками, кредитну допомогу пропонуємо на придбання житла в будинках, які вже введені в експлуатацію. Це додатковий захист для наших клієнтів - вкладаючи кошти, вони стовідсотково отримують нові квадратні метри. Окрім цього, ми прагнемо зробити житло максимально доступним для клієнтів, тому постійно ведемо перемовини із забудовниками. І вони йдуть нам назустріч».

Зокрема, ПриватБанк пропонує ексклюзивну програму кредитування на житло від будівельної компанії Луцьксантехмонтаж. За умовами програми, волиняни можуть придбати житло в Луцьку та в Ковелі з пільговим періодом - впродовж перших двох років сплачуючи за кредитом лише 9% річних. Перший внесок для оформлення іпотеки становить 25% від вартості квартири. Сума кредиту від 100 тис. до 2 млн грн.

Після остаточного вибору помешкання клієнту потрібно сформувати пакет документів і надати банківським працівникам. Важливо, що при розрахунку враховуються сукупні доходи родини.

Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання. Бажаючі достроково погасити позику зможуть це зробити без додаткових комісій.

«Розуміючи, що покупка або продаж квартири чи будинку – це важливий крок для будь-якої людини, ми прагнемо забезпечити зручності для наших клієнтів на усіх етапах співпраці, – каже Олександр Мамчич. – Банк готовий надати приміщення для проведення переговорів та сприятиме у виділенні окремої каси для проведення розрахунків, щоб наші клієнти, які вирішили придбати квартиру, могли це зробити в комфортних умовах».

Кредит може взяти будь-який резидент України, працевлаштований за наймом, або фізична особа-підприємець. Підтвердити доходи можна, надавши довідку про нарахування доходів за останніх півроку. Підприємці повинні надати копію виписки з ЄДР та податкову декларацію платника єдиного податку фізичної особи-підприємця.

Більш детально про можливості оформлення житла в кредит можна дізнатись, завітавши до будь-якого відділення ПриватБанку на Волині. Консультацію можна отримати й за телефонами: (097) 323 10 76 (Ірина Герасимчук), 067 357 2368 (Олександр Чевдар).



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні