--> У Луцьку хочуть відкрити школу активних і щасливих дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку хочуть відкрити школу активних і щасливих дітей

3
-3
У Луцьку хочуть відкрити школу активних і щасливих дітей
У Луцьку планують відкрити школу активних і щасливих дітей.

Альтернативну школу, яка має на меті допомогти кожній дитині стати успішною, використовуючи формулу успіху сучасного світу - поєднання логічних здібностей та емоційного інтелекту, планують відкрити у Луцьку вже цього року. Про це повідомляють організатори.

За словами ідейної натхненниці та координаторки Громадської ініціативи «Вільний простір» Наталії Дятловської, батьки та педагоги обласного центру Волині спочатку дискутували щодо освітянських проблем в соцмережах, а згодом об’єдналися та вже кілька місяців працюють над відкриттям альтернативного закладу освіти, де діти зможуть не лише отримувати обов’язкові, передбачені державною програмою знання, а й розвивати додаткові уміння та навички.

Організатори вже провели першу зустріч батьків та педагогів, які готові віддати своїх дітей до школи та зараз активно займаються пошуком педагогів-новаторів, меценатів та інвесторів аби проект запрацював вже з початком цього навчального року. Отож, усіх зацікавлених запрошують долучитися до ініціативи та відвідати чергову зустріч.

Отож, у середу, 15 травня, о 17:00 у конференц-залі Волинської обласної бібліотеки для юнацтва (за адресою пр. Волі,2), відбудеться презентація альтернативної школи «Вільний простір», де батьки, журналісти та усі охочі зможуть дізнатися про місце розташування навчального закладу, підходи та методику навчання, умови участі в навчальному процесі дітей та батьків.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: 099-619-72-97, 068-911-23-92 – Наталія Дятловська та слідкуйте за сторінкою проекту у мережі Фейсбук та пишіть на електронну адресу -vilnyprostir.lutsk@gmail.com
Теги: школа, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В олігархів діти дебіли це закон природи, їм не допоможе і Гарвард, читай першоджерела. Це буде школа для розумово відсталих дітей мажорів.
Відповісти
Відразу видно що ти не «мажор»! Що ти з того самого стада сірої массссси, які в усіх своїх бідах бачать успіх інших! А дибіл ти чи ні, життя уже розсудило!
Відповісти
Відразу видно що ти не «мажор»! Що ти з того самого стада сірої массссси, які в усіх своїх бідах бачать успіх інших! А дибіл ти чи ні, життя уже розсудило!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні