У Раді хочуть запровадити пільги на розмитнення «євроблях»

0
-6
У Раді хочуть запровадити пільги на розмитнення «євроблях»
У Раді міркують про пільги для тих, хто не має можливості розмитнити "євробляхи". Продовжувати період розмитнення не будуть, але ймовірне запровадження своєрідних пільг для тих людей, які не мають можливості розмитнити авто на іноземній реєстрації.

Про це повідомила голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна, – передає Еспресо.TV

“Почали вчора думати ввечері в комітеті, як нам допомогти саме тим, хто не має реальних можливостей ні взяти кредит, ні позичити ці кошти, але для сім’ї вкрай необхідний цей автомобіль”.

За словами Южангіної, зараз ведуться консультації з експертним середовищем та Міністерством соціальної політики.

“Це має бути підзаконний акт, розроблений ДФС, погоджений Міністерством фінансів та Міністерством соціальної політики”, - пояснила вона.

Щодо пропозицій кількох народних депутатів продовжити період розмитнення таких авто без застосування штрафних санкцій, Южаніна вважає це недоцільним:

“Подальше продовження періоду розмитнення і відтермінування застосування штрафних санкцій нічого не дасть”, - пояснила вона, вказуючи, що на це вказує тенденція після закінчення пільгового періоду.

Нагадаємо, з 24 травня 2019 року за керування автомобілем з іноземною реєстрацією передбачені штрафи (до 170 тис грн.)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні