Лучан вчитимуть правильно переходити дорогу

3
10
Лучан вчитимуть правильно переходити дорогу
У Луцьку містян закликатимуть відповідально переходити дорогу.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Волині.

У середу, 15 травня, в обласному центрі відбудеться акція «Відповідальний пішохід», яка має на меті привернути увагу людей до їхньої особистої безпеки.

Патрульні поліцейські спільно з небайдужими громадянами та журналістами за допомогою спеціально виготовлених трафаретів наноситимуть фарбою попереджувальні великі написи «Подивись вправо/вліво», «Зніми навушники», «Візьми дитину за руку» тощо.

Акцію проводитимуть біля регульованих та нерегульованих пішохідних переходів, з обох сторін, де найбільше скупчення пішоходів та підвищений рівень ДТП.

Подія відбуватиметься за підтримки органів місцевого самоврядування та комунальних підприємства, які займаються благоустроєм міста.

Захід розпочнеться о 14.30 год. від проспекту Василя Мойсея (Меморіал) і далі по вулицях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зі стада робитимуть людей!
Відповісти
Краще закликайте авто***донів не перевищувати швидкість,пропускати пішоходів на "зебрі" і не паркуватися по хамськи на тротуарах і газонах.
Відповісти
Алілуя!!!! Нарешті вони можливо навчаться переходити дорогу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні