--> Помер екс-міністр культури України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Помер екс-міністр культури України

0
-3
Помер екс-міністр культури України
На 67-му році життя помер міністр культури України (1999—2007 років) Юрій Богуцький.

Про це повідомляє "УНІАН" з посиланням на Національну спілку театральних діячів України.

Юрій Богуцький відійшов у вічність у вівторок, 14 травня.

«За 8 років перебування на посаді міністра Юрій Петрович доклав максимум зусиль для розвитку меценатства в країні, був прихильником зміцнення зв'язків з недержавними творчими об'єднаннями, а також створення громадських експертних рад. Пропагував необхідність проектів, пов'язаних з українською культурою та державною підтримкою творчої молоді. Світла пам'ять людині, яка так багато зробила для розвитку української культури», - йдеться в повідомленні.

Довідково:

Юрій Богуцький народився у 1952 році. Академік Національної академії мистецтв України, заслужений діяч мистецтв України, професор, кандидат філософських наук. Обіймав посади міністра культури і мистецтв (2001-2005), міністра культури і туризму (2006-2007), працював заступником голови Секретаріату президента України. З 31 березня 2010 року після виходу у відставку – радник президента України. Помер у вівторок, 14 травня 2019 року, після тривалого перебування в комі внаслідок перенесеної на початку весни операції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні