Волинські митники викрили столичного підприємця, який приховав справжню ціну товару

0
6
Волинські митники викрили столичного підприємця, який приховав справжню ціну товару
Волинські митники викрили дії київського товариства з обмеженою відповідальністю, спрямовані на зменшення розміру митних платежів.

Про це інформує прес-служба Волинської митниці ДФС.

Керівник ТзОВ, уродженець Донецької області, під час митного оформлення імпорту приховав справжню ціну товару.

Встановлено, що до оформлення на митний пост Ковель подали документи, згідно з якими 502 ресори та 472 спіральні пружини стискання для автомобілів ввозились в Україну з Республіки Панама за ціною рахунку-фактури (інвойс) 207,1 тис грн.

Натомість, експортні декларації на цей же товар, копії яких волинським митникам на офіційні запити надали колеги з Польщі та Бельгії, засвідчили справжню вартість закупленої у Бельгії партії – понад 1,28 млн грн.

За подання органу доходів і зборів як підстави для переміщення товару документів, що містять неправдиві відомості для визначення його митної вартості, керівника ТзОВ притягнуть до відповідальності за ст.. 483 Митного Кодексу України. ЇЇ санкція – штраф у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення з конфіскацією товару (за рішенням суду).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні