Чому лучанам потрібно відвідати фестиваль #мокріносики у «Промені»*

1
-1
Чому лучанам потрібно відвідати фестиваль #мокріносики у «Промені»*
19 травня о 12:00, у луцькому розважальному центрі «Промінь» відбудеться фестиваль безпритульних собак #мокріносики. З цього приводу організатори розповіли журналістам чому потрібно відвідати захід та основну мету дійства.

Директор «Променя» Дмитро Грелюк запевняє, що проведуть фестиваль на вищому рівні.
«Ми радо підтримуємо хороші соціальні ініціативи та зі свого боку надаємо усю можливу підтримку, організацію та допомогу в проведенні такого заходу. Про таку проблему, як безпритульні тварини, потрібного говорити та доносити у маси»

Ідейний керівник та натхненниця фестивалю Анна Курнєєва розповіла, що готують для лучан багато сюрпризів. Зокрема, на фестивалі будуть локації на яких відвідувачі зможуть познайомитися з песиками, відвідати лекції спеціалістів, допомогти луцьким волонтерам, а також зробити хенд-мейд виріб своїми руками.

«Ми не хочемо «спихнути» собаку, наша мета знайти господарів та показати лучанам, що безпородні собаки нічим не гірші породистих псів. Гості зможуть відвідати локацію «Спитай ветеринара», на якій відома лікарка Яна Коханюк відповість на усі питання стосовно догляду та утриманню тваринки»

Також, Анна додає, що дуже важлива локація – #мішокдобра. Кожен охочий зможе зробити вклад у допомогу організаціям, які займаються пошуком родин для безпритульних тваринок. До локації можна приносити гроші, їжу, ліки, пеленки, тощо.

Директорка КП «Ласка» Наталія Рудь розказала, що до майбутніх сімей песиків придивлятимуться дуже ретельно. З родинами буде складений договір, також через три місяці сім’я повинна відзвітуватися про стан собачки та її місце перебування. Майбутнім господарям розкажуть про усі особливості догляду за тваринами та дадуть подарунки.

«Усі тваринки чіповані, стерилізовані та привиті. З ними не буде проблем, адже усі вони добрі та контактні до людей»

Наталія запевняє, що цей фестиваль варто відвідати і людям у яких уже є пес, адже на лекціях можна дізнатися багато корисної інформації. Також жінка просить, аби відвідувачі не брали з собою своїх чотирилапих улюбленців щоб не провокувати тваринок.

Родзинкою фестивалю буде розмова про «Каністерапію – лікування емоціями». Надзвичайних метод лікування депресії через спілкування та прогулянку з собаками. Лектори розкажуть, що і звичайні безпородні пси можуть бути хорошими помічниками та «лікарями».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прекраснa ініціатива!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні