У Парагваї через дощі десятки тисяч людей змушені залишити свої домівки

0
5
У Парагваї через дощі десятки тисяч людей змушені залишити свої домівки
Через сильні опади у Парагваї затоплено багато населених пунктів.

Десятки тисяч людей змушені залишити свої домівки. Про це повідомляє УНН.

Зазначено, що станом на недільний ранок, 12 травня, вода затопила багато населених пунктів, сільських угідь та доріг. Чимало сіл виявилися відрізаними від зовнішнього світу.

Згідно з даними місцевої служби цивільного захисту населення, річка Парагвай, на півдні країни, досягла у багатьох місцях критичних позначок рівня води - 6,75 метра, коли зазвичай він сягає 4 метри.

Через повені й підтопи десятки тисяч людей були змушені залишити свої домівки. Лише у тимчасових центрах притулку розмістили вже 45 тисяч людей.

Місто Пілар, яке розташоване на півдні країни, затоплене на 90 відсотків. Також під водою опинилась і частина столиці Парагваю Асунсьон. Мер цього міста закликав уряд оголосити надзвичайний стан. До слова, цього тижня уряд уже оголосив надзвичайний стан в провінції Неембуку, розташованій на кордоні з Аргентиною.
Теги: погода, дощ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні