На Волині пацієнти геріатричного пансіонату отримали ліки від благодійників

0
0
На Волині пацієнти геріатричного пансіонату отримали ліки від благодійників
У Луцький геріатричний пансіонат передали ліки для ветеранів Другої світової війни.

Це стало можливим завдяки сприянню депутата Волинської обласної ради від «УКРОПу» В’ячеслава Рубльова та директора ДВТП «Волиньфарпостач» Михайла Півнюка, інформує прес-служба Волинського «УКРОПу».

Директор закладу Алла Гнатюк каже: приємно, що влада допомагає пацієнтам соціально-медичної установи та не забуває про них.

«В установі проживають в тому числі і учасники Другої світової війни, – розповідає керівниця закладу. – Ми звернулися до благодійників з листом, в якому зазначили, яких ліків потребує пансіонат, і от нам їх привезли».

В’ячеслав Рубльов каже: головне завдання для депутатського корпусу – продовжувати підтримувати тих, хто потребує допомоги.

«Завдяки ініціативі керівника Волиньради Ігоря Палиці щодо підтримки саме соціально незахищених категорій населення вже 4-й рік поспіль проводяться такі заходи. Тому ми працюємо, аби з року в рік в міру своїх можливостей передавати необхідні медикаменти для тих, хто цього потребує», – наголосив депутат облради.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні