--> Волиняни зібрали допомогу для багатодітної матері, яка не вміє читати і писати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волиняни зібрали допомогу для багатодітної матері, яка не вміє читати і писати

0
5
Волиняни зібрали допомогу для багатодітної матері, яка не вміє читати і писати
Волиняни зібрали допомогу для малозабезпеченої матері, яка виховує трьох дітей, та 10 травня навідалися до родини у гості. Молода жінка навіть не вміє читати, писати та не орієнтується у грошах.

Про це на свої сторінці у "Фейсбуці" повідомив один із учасників благодійної акції Сергій Барщевський.

"Враження я б не назвав позитивним. Троє діток, а усвідомлення відповідальності за їхнє життя не помітив", – поділився думками від візиту Сергій Барщевський.

Чоловік звертає увагу не те, що жінка веде неохайний спосіб життя та не готує їжі. На його думку, цього можна і потрібно навчитися.

За словами волонтера, жінка пообіцяла виправитись та створити кращі умови для дітей, яких справді любить. Допомогу матері також привезли представники Благодійного фонду "Крила для ангела" з міста Луцька.

Незважаючи на умови, діти у жінки, за повідомленням волонтерів, цілком здорові. Сергій Барщевський подякував усім небайдужим, які відгукнулися на заклик про допомогу для цієї незвичайної мами.

"Користуючись нагодою, вітаю усіх жінок і матусь з Днем матері. Низько вклоняємось Вам, Мами, за Ваші терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Тож здоров’я вам, тепла і благополуччя. Хай під променями травневого сонця розтануть усі ваші негаразди!", - привітав матерів Сергій Барщевський.

Нагадаємо, в Україні цього року 12 травня відзначають День матері.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні