На Київщині медики не захотіли допомогти п'яному пацієнту і викинули його зі швидкої

0
-1
На Київщині медики не захотіли допомогти п'яному пацієнту і викинули його зі швидкої
В Київській області відкрили кримінальне провадження щодо неналежного виконання медиками своїх обов’язків, що призвело до тяжких наслідків для хворого.

Про це повідомляє прокуратура Київської області.

Подія сталася ще 20 квітня в селі Циблі Переяслав-Хмельницького району Київської області. Під час виклику для надання медичної допомоги місцевому жителю, працівники екстреної медичної допомоги, посилаючись на те, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп’яніння, замість лікарні доставили непритомного хворого до помешкання сільського голови та, діставши його зі швидкої, поклали на землю біля паркану домоволодіння.

Того ж дня сільський голова повторно викликав бригаду екстреної медичної допомоги у тому ж самому складі, і тоді вже все ж хворого забрали до Переяслав-Хмельницької центральної районної лікарні для надання медичної допомоги.

Через два дні хворий помер в реанімації. Місцевій прокуратурі про інцидент повідомили 25 квітня. Наразі триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні