--> Хто прийшов на фестиваль їжі у Луцьку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хто прийшов на фестиваль їжі у Луцьку. ФОТО

0
-8
Хто прийшов на фестиваль їжі у Луцьку. ФОТО
Пропонуємо фоторепортаж з першого дня фестивалю їжі у Луцьку.

Нагадаємо, на території Луцького замку розпочався фестиваль величної їжі «Lutsk Food Fest: Гастро тур».

Раніше повідомляли, що в програмі заходу майже 40 резидентів з різних областей країни, національні кухні майже 20 країн, гучно наповнена музична сцена, виступи спікерів, територія розваг для дітей.

Сьогодні ж о 15:00 на спікер-зоні фестивалю виступить львів'янин Андрій Мочурад, який став першим українцем, що дістався Антарктиди автостопом.

У неділю, 12 травня, на фестивалі їжі виступить український блогер, фіналіст проекту «Топ-модель по-українськи» Свят Бойко. Він розповість, що таке блогерство, як бути моделлю та працювати на Нью-Йоркській фондовій біржі одночасно, як знайти своє кохання та зберегти його, а також про подробиці власного успіху.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що можна придбати на фестивалі їжі в Луцьку за 100 гривень

На заході представили чимало алкогольних напоїв. Тут пиво, наливки, шприци, віскі та коктейлі, лимончелло, шампанське, вино.

Є змога також скуштувати морепродукти. Зокрема, одна тигрова креветка вартує 130 гривень, креветка-гриль - 180 гривень, одна креветка «Белоногая» - 60 гривень, три креветки «Панко» - 100 гривень.

Шашлик із мідій вартує 150 гривень, така ж ціна за чорноморські мідії, мідії в сливах - 80 гривень за 100 грамів, гребінець на грилі вартує 220 гривень за 100 грамів, філе лосося - 120 грамів, дорадо на грилі - 90 гривень, філе тунця - 120 гривень.

За сто грамів філе скумбрії просять 50 гривень, кільця кальмара – 80 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні