Крим, Донбас та Луганськ: звідки приїхали на «Lutsk Food Fest»

0
3
Крим, Донбас та Луганськ: звідки приїхали на «Lutsk Food Fest»
На фестиваль їжі, який відбувається в Луцьку, приїхали гості з Полтавської, Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

Нагадаємо, на території Луцького замку розпочався фестиваль величної їжі «Lutsk Food Fest: Гастро тур».

Раніше повідомляли, що в програмі заходу майже 40 резидентів з різних областей країни, національні кухні майже 20 країн, гучно наповнена музична сцена, виступи спікерів, територія розваг для дітей.

Сьогодні ж о 15:00 на спікер-зоні фестивалю виступить львів'янин Андрій Мочурад, який став першим українцем, що дістався Антарктиди автостопом.

У неділю, 12 травня, на фестивалі їжі виступить український блогер, фіналіст проекту «Топ-модель по-українськи» Свят Бойко. Він розповість, що таке блогерство, як бути моделлю та працювати на Нью-Йоркській фондовій біржі одночасно, як знайти своє кохання та зберегти його, а також про подробиці власного успіху.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що можна придбати на фестивалі їжі в Луцьку за 100 гривень

На стіні музею книги, що на території Луцького замку, повісили карту України та Луцького району. Так, кожен із учасників заходу має можливість позначити, звідки від приїхав до обласного центру Волині.

У перший день фестивалю найбільше відміток у Волинської та Київської та Рівненської областей. Трохи менше гостей з Львівської, Вінницької та Тернопільської областей.

Приїхали також з Криму, Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Одеської, Миколаївської, Житомирської, Чернівецької та інших областей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні