--> Покарали водія, який на смерть збив дівчинку на трасі під Луцьком | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Покарали водія, який на смерть збив дівчинку на трасі під Луцьком

0
-2
Покарали водія, який на смерть збив дівчинку на трасі під Луцьком
Суд виніс вирок чоловіку, який у селі Піддубці Луцького району на смерть збив 9-річну дівчинку, яка разом з товаришем переходила дорогу пішохідним переходом.

Вирок днями виніс Луцький міськрайонний суд, пише інформаційне агенство ВолиньPost.

Нагадаємо, водій збив дитину автівкою Volkswagen Passat. Від отриманих травм вона померла на місці події.

Як розповіла суду бабуся загиблої, її онука разом з онуком вчительки поверталася зі школи. Діти переходили дорогу пішохідним переходом. Коли інші автомобілі зупинились перед переходом та пропускали дітей, то обвинувачений продовжив рух, в результаті чого здійснив наїзд.

Батько ж дівчинки розповів, що загибла була його єдиною донькою. На момент трагедії він був у відрядження на Київщині.

Сам обвинувачений розповів, що має 22 роки водійського стажу і ніколи не притягався ні до кримінальної , ні до адміністративної відповідальності за правопорушення, пов’язані з кермуванням. За його словами, того дня він повертався з лікарні, куди возив дружину на процедуру гемодіалізу та забирав дочку після проведеної операції.

Зрештою, зваживши всі обставини справи, суд призначив винуватцеві смертельної аварії 4 роки позбавлення волі з позбавлення права керувати транспортними засобами на 3 роки. Крім того, чоловік має сплатити 370 гривень моральної шкоди батькові загиблої дитини та по 100 тисяч її дідусеві і бабусі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні