Волинянин на фурі зіткнувся з легковиком: водій загинув

0
-1
Волинянин на фурі зіткнувся з легковиком: водій загинув
У селі Орв'яниця на Рівненщині трапилась смертельна аварія за участю волинянина.

Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненської області.

Аварія сталася близько 23 години у селі Орв'яниця Дубровицького району.

На місці події слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 60-річний житель Ковельського району, який керував вантажівкою «Volvo», виїжджаючи із узбіччя на дорогу, зіткнувся із легковим автомобілем «ВАЗ 21053», що рухався назустріч.

Останнім керував 40-річний житель села Берестя Дубровицького району. Попри вжиті реанімаційні заходи, чоловік помер у кареті швидкої-медичної допомоги. Пасажир легковика, 40-річний односелець водія, із політравмою перебуває у реанімації. Його стан оцінюють як стабільно важкий.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілих слідчі розпочали досудові розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні