У луцькому магазині продавали алкоголь у нічний час. ФОТО

1
5
У луцькому магазині продавали алкоголь у нічний час. ФОТО
У Луцьку в магазині "Продукти" на вулиці Сагайдачного, 1а продавали алкоголь у нічний час.

Про це повідомляють на сторінці муніципальної варти Луцька у Фейсбуці.

Департамент муніципальної варти нагадує, що згідно рішення Луцької міської ради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» забороняється продавати алкоголь в нічний час. Відповідальність за таке порушення передбачена у вигляді штрафу від 1700 до 6800 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відкрию маааленький секрет - є купа людей, що ПРАЦЮЮТЬ до 22-23 години, то що, не можна після роботи купити ДОДОМУ пляшечку пива? На державному рівні - не заборонено, місто - офігіло в нас. Я не про компанії лигарів під вікнами ні в якому разі, тих - сам відстрелювати готовий... Знайшли найбільшу проблему... Підкажу - бухих компаній гопоти у дворах, що не дають людям спати до ранку, менше не стало (і навіть поліція їм нічого не робить, та й закуплаються вони ще засвітла і літрами), може, їх ганяти пора, а не дивитися, хто і що купив? Притому купив ніяк аж не заборонений продукт... От зловили за розпиттям в громадському місці, чи під вікнами з матом на весь двір - ШТРАФУЙТЕ, на тисячі півтори мінімум, і буде в місті тиша. Заборона торгівлі - маячня. Але мурцапалам стрьомно - гопники дворові можуть і в зуби дати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні