У «Карабасі Барабасі» відкрили літній майданчик*

0
1
У «Карабасі Барабасі» відкрили літній майданчик*
У «Карабасі Барабасі», що на проспекті Волі, 48 у Луцьку, відтепер можна посидіти й на свіжому повітрі.

Літній майданчик чудово підійде для вечірніх посиденькок з друзями чи святкування важливої події.

У Луцьку працює невеличкий пивний ресторанчик «Карабас Барабас». Лучани та гості міста можуть випити тут крафтововго пива, яке варять у броварні, та посмакувати найкращими стравами.

З настанням тепла тут відкрили й літній майданчик. Він засклений, тож ані вітер, ані інша негода не завадить посидіти у хорошій компанії та відпочити. Також – це чудове місце для святкування визначних дат, адже в закладі доволі просторо.

Родзинкою кухні є страви з мангалу, які готують поряд, та, звісно, найсмачніше пиво власного виробництва.

Нещодавно у закладі запровадили вигідні спеціальні пропозиції. Так, чотири кухлі улюбленого пива й будь-яка піца вартуватимуть лише 179,99 гривні. Авторська наливка, піца та закуска міні «Сало сила» обійдуться для вашої компанії у 269,99 гривні. У неділю ж діє спеціальна пропозиція на наливки. Ціна будь-якої за 0,5 літра – лише 120 гривень.

Ресторанчик «Карабас Барабас» та його літній майданчик чудово підійдуть для проведення сімейного свята або ж просто для чудового вечора у дружній компанії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні