Винуватець смертельної аварії в Струмівці сидітиме п’ять років

0
-2
Винуватець смертельної аварії в Струмівці сидітиме п’ять років
Винуватця смертельної аварії, що сталась у селі Струмівка у жовтні минулого року, засудили до 5 років.

Про це овідомляє ІА "Волинські новини" посилаючись на вирок Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Суд визнав 46-річного жителя Ківерцівського району винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть одного потерпілого та заподіяло тілесні ушкодження ще двом громадянам та призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Автопригода трапилася уночі, 19 травня минулого року, в селі Струмівка Луцького району. 46-річний житель селища Цумань Ківерцівського району, керуючи автомобілем «Volkswagen Golf» у стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної швидкості на заокругленні дороги виїхав на узбіччя та злетів у кювет, де автомобіль перекинувся.

Внаслідок ДТП 26-річний пасажир автомобіля загинув. Водія та ще чотирьох пасажирів госпіталізували.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого та заподіяло тяжкі тілесні ушкодження.

Луцький міськрайонний суд Волинської області, визнав водія винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком три роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні