Лідер правої угорської партії пообіцяв підтримати автономію Закарпаття

3
-5
Лідер правої угорської партії пообіцяв підтримати автономію Закарпаття
Очільник праворадикальної угорської партії "Йоббік" Томаш Шнайдер відвідав Закарпаття та пообіцяв підтримати автономію регіону від Києва.

За словами Шнайдера, його запросили мешканці села Вари, де нещодавно місцевий підприємець засипав дорогу відходами із золоторудника. На думку місцевих, вони є шкідливими для здоров'я, однак сам підприємець вже пообіцяв вивезти сміття до 15 травня, повідомляє Mukachevo.net.

Однак найбільше лідер угорської партії запам'ятався своїми заявами про автономію регіону. Шнайдер повідомив, що Закарпаттю варто було б отримати автономію від Києва, насамперед економічну, щоб "гроші залишалися в регіоні, а не йшли до Києва".

Довідково. Угорська партія "Йоббік" відома своїми радикальними націоналістичними поглядами, а також прокремлівською риторикою. Про їхню негласну підтримку сепаратистських настроїв на Закарпатті відомо давно, а 2014 року СБУ навіть забороняла тогочасним лідерам партії в'їзд до України через підтримку анексії Криму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А за сепаратизм він до "буцегарні" не хоче загриміти?
Відповісти
Краще Томаш Шнайдер займися онанізмом
Відповісти
До мотороли і гіві!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні