У Луцьку в Старому місті художники створили твір вуличного мистецтва

0
5
У Луцьку в Старому місті художники створили твір вуличного мистецтва
У Луцьку на дошці для написів "Тут Був Я", розташованій в частині Старого міста, на вулиці Галшки Гулевичівни, художники зобразили "абстрактне панно".

Що з’явилось на металевій конструкції розповів художник Андрій Кальков у "Фейсбуці".

Робота "Circu Nation" – результат співпраці двох молодих митців Сергія Гричанюка та Андрія Калькова.

Нагадаємо, металеву поверхню у Луцьку спеціально встановили для того, аби лучани та гості міста змогли залишати свої написи там, а не на парканах чи стінах будинків.

Автори роботи вийшли за рамки, встановлені об'єктом, та розмістили на площині ціле абстрактне панно, яке перетворилось на тимчасовий твір вуличного мистецтва.

"Тепер на деякий період часу людина, яка прийде сюди з метою написати свій месседж, стикнеться з вибором зробити чи не зробити це на творі мистецтва, так само як могли б стикатися з цим люди, які вносять свій диссонанс до історичних архітектури, незалежно від того чи це невдала вивіска, незаконна прибудова чи просто напис на стіні" - розповідають художники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні