Попросив зателефонувати: на Волині у хлопця вкрали телефон

0
-1
Попросив зателефонувати: на Волині у хлопця вкрали телефон
У Маневичах у 18-річного хлопця поцупили телефон.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Учора, 8 травня, до Маневицького відділу поліції звернувся 18-річний мешканець одного із населених пунктів району із заявою про шахрайство. Юнак повідомив, що напередодні у райцентрі на автостанції невідомий чоловік під приводом зателефонувати заволодів його мобільним телефоном. Сума завданих заявнику збитків становить 3 тис. грн.

Група реагування патрульної поліції спільно із дільничним офіцерами поліції встановила причетність до скоєння цього шахрайства раніше судимого 28-річного жителя цього ж району.

Слідчі Маневицького відділу поліції за цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України. За шахрайські дії зловмиснику загрожує, зокрема, до трьох років позбавлення волі або сплата штрафу в розмірі до 850 грн. або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні