Лучанин заявив в поліцію на дівчат через оплачені, але не отримані секс-послуги

1
-3
Лучанин заявив в поліцію на дівчат через оплачені, але не отримані секс-послуги
У Луцьку в ніч на 8 травня чоловік викликав поліцію в так звані «теремнівські сауни» через те, що не отримав секс-послуги, за які заплатив.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо з власних джерел.

У патрульній поліції підтвердили, що такий виклик і справді був.

Відомо, що чоловіка обурило те, що дівчата, з якими він розважався, взяли гроші за надання сексуальних послуг, утім не надали їх. Коли ж чоловік зателефонував на «102», то дівчата втекли. Залишилася лише одна, яка виявилася неповнолітньою.

Про інцидент повідомили батькам дівчини, які, приїхавши, віддали гроші чоловікові. Тож він відмовився писати заяву у поліцію.

До слова, чоловік, про якого йдеться, одружений.

За інформацією прес-служби патрульної поліції, ситуації, коли невдоволені чоловіки повідомляють, що їх «кинули» на гроші через замовлення секс-послуг, - для Луцька не рідкість. Найчастіше у поліцію звертаються чоловіки, які замовляють «полуничку» через інтернет, а в результаті її не отримують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А те що серед отих "нічних метеликів" неповнолітня це нічого,хтось має відповідати за те що затягнули до секс-індустрії неповнолітню.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні