У Луцьку відбудеться авторський турнір з міні-футболу бразильської зірки

1
0
У Луцьку відбудеться авторський турнір з міні-футболу бразильської зірки
У неділю, 26 травня, в Луцьку відбудеться авторський турнір з міні-футболу бразильської зірки Неймара RedBullNeymarJr’sFive.

Луцьк уперше став одним із 11 міст України, у якому відбудеться відбірковий турнір цього популярного масового змагання. За його підсумками, дві кращі команди (переможець і фіналіст) візьмуть участь у Національному фіналі, який визначить найкращу команду України, що отримає квиток на Світовий фінал у Бразилії.

Партнером потужного світового турніру у Луцьку виступила Асоціація міні-футболу (футзалу) Волині, йдеться на сайті АМФВ.

До 23 травня організатори прийматимуть заявки на участь від команд, а сам турнір відбудеться 26 травня на спортивному комплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, що на вул. Ярощука, 30 у Луцьку. Спеціально для цього майданчик поділять на два поля.

За трофей RedBullNeymarJr’sFive змагатимуться футболісти 18-25 років (кожна команда може взяти до складу по 2 старші гравці).

Матчі триватимуть по 10 хвилин «брудного часу».

Цікаво, що на полі у складі кожної команди може виступати по 5 гравців (дозволено 2 заміни). Воротаря не передбачено, тож жоден не має права торкатися м’яча руками. А після кожного забитого голу команда, що пропустила, зменшується на одного гравця. Переможцем стає той, у кого залишиться більше гравців на полі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер. Треба спробувати сили!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні