У лісах Любомльщини встановили відеокамери

1
7
У лісах Любомльщини встановили відеокамери
Нещодавно державе підприємство «Прибузьке лісове господарство» у Любомльському районі закупило відеокамери та створило лісову пожежну станцію з відеоспостереженням.

Про це повідомила прес-служба Волинського ОУЛМГ.

З допомогою цього обладнання можна буде попередити лісову пожежу.
Притім – без виїзду у лісові масиви. Адже зображення подається на екран монітора, встановленого у лісгоспі. Таким чином, у випадку виникнення навіть найменшого загоряння реакція лісівників – що найважливіше – буде вчасною.

"Цієї весни ситуація із підпалами торішньої трави набувала критичних масштабів. Порятунок усього живого у траві та в лісі, доки свої корективи не внесла дощова погода, не в останню чергу став можливим завдяки цілодобовій роботі лісівників, рятувальників та небайдужості окремих громадян. Попереду – теплі весняні вихідні. Лісівники закликають усіх волинян дотримуватися правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі", – йдеться у повідомленні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Соромлюсь запитати: а куди вони їх підключали?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні