--> Замовити смачні страви відтепер можна з доставкою додому* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Замовити смачні страви відтепер можна з доставкою додому*

0
0
Замовити смачні страви відтепер можна з доставкою додому*
Трапляються ситуації, коли немає часу, або й бажання готувати вдома. Тож в такі моменти варто скористатися сервісом доставки від броварні «Карабас Барабас».
Життя у нас час дуже пришвидшується, а тому іноді здається, що ти нічого не встигаєш. Постійне замкнуте коло дім-робота – втомлює, а так хочеться увечері відпочити, а не стояти за плитою. Раптом ще друзі зателефонували, щ вже їдуть у гості, а в холодильнику не густо. Тоді саме час обрати доставку від броварні «Карабас Барабас».

До слова, нещодавно у закладі оновили меню. Тож тепер можна скуштувати ще більше ексклюзивних страв. Готують у Карабасі смаколики української та європейської кухні.

Тут можна замовити пиво власного виробництва та закуски на компанію, скажімо, якщо ви плануєте подивитися футбол з друзями.
Або ж, можна скласти й святкове меню на доставку, якщо плануєте приймати гостей.



Звісно, є й бізнес-ланчі, тож для тих, хто не має бажання, або ж часу виходити у погану погоду надвір – це чудовий варіант.
Переглянути меню можна на сайті https://karabasbarabas.com.ua/ броварні «Карабас Барабас», а замовити страви за телефоном: 066 600 400 2.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні