«Призначати на посади професіоналів тільки після детектора брехні». ОПИТУВАННЯ

0
-6
«Призначати на посади професіоналів тільки після детектора брехні». ОПИТУВАННЯ
Четверта частина волинян вважає, що призначати на державні посади потрібно професіоналів, але за умови проходження їх на поліграфі (детекторі брехні).

Такі результати опитування, яке тиждень тривало на сайті інтернет-видання «Волинь24».

Загалом думки наших читачів розділилися. Так, 55 людей (11%) зазначили, що на державних посадах воліли би бачити професіоналів-управлінців з досвідом. Проте 118 респондентів (24%) вважають, що призначати професіоналів можна лише за умови тестування їх на детекторі брехні.

А 50 учасників опитування (10%) за призначення тих професіоналів, які не мають родинного бізнесу.

Тим часом 41 наш читач (8%), навпаки, за те, щоб у державне управління прийшли успішні підприємці, але тільки ті, які з нуля створили бізнес, і ніколи не користувалися преференціями.

Доволі високий відсоток – 14% (68 чоловік) – тих, хто хоче бачити на державних посадах молодих успішних випускників вишів.

Ще 45 чоловік (9%) вважають, що треба запрошувати іноземних спеціалістів із успішним досвідом реформ.

І зовсім мало – 14 учасників голосування (3%) – обрали варіант відповіді: «Громадських активістів, хай покажуть, як треба керувати».

На противагу попереднім відповідям, 111 читачів (22%) підтримали думку, що не так важливо, кого будуть призначати, головне – в який спосіб. Це, на їхнє переконання, має відбуватися на відкритому конкурсі із публічним обговоренням кандидатур.

Загалом в опитуванні взяли участь 502 чоловіка.

Наголошуємо, що опитування не є соціологічним дослідженням, а лише відображає думки читачів інтернет-видання «Волинь24».

Тим часом на сайті видання стартувало нове опитування. Читачам ми пропонуємо відповісти на запитання: «Чи потрібно відзначати 9 травня?». Проголосувати можна на головній сторінці.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні