Під Луцьком п'яний водій на «Жигулях» протаранив «Мерседес»

0
-10
Під Луцьком п'яний водій на «Жигулях» протаранив «Мерседес»
У селі Княгининок Луцького району легковик «ВАЗ» зіткнувся з автомобілем Mercedes Benz, за кермом якого перебував 35-річний житель райцентру Камінь-Каширський.

ДТП трапилася близько 21 години у неідлю, 5 травня, повідомляє прес-служба поліції Волині.

Попередньо, поліцейські встановили, що 35-річний водій автомобіля «ВАЗ», житель Луцького району, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок ДТП він отримав тілесні ушкодження, однак не госпіталізувався.

За фактами порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. 8,5 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, цього ж дня у Ковелі трапилася аварія за участі трьох автомобілів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні