У Луцьку авто на смерть збило пішохода

0
1
У Луцьку авто на смерть збило пішохода
У Луцьку на вулиці Карпенка-Карого автомобіль «Volkswagen Golf» збив пішохода.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по восьмій годині ранку 6 травня. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції області.

Попередньо, поліцейські встановили, що автомобіль «Volkswagen Golf» під керуванням жительки міста Луцьк допустив наїзд на пішохода, котрий раптово вийшов на проїжджу частину дороги в невстановленому місці. Потерпілий помер в автомобілі швидкої медичної допомоги по дорозі до лікарні.

Поліція встановлює особу загиблого чоловіка. На вигляд йому 40 років, одягнений в чорну куртку, темно-сині джинси та синю кофту. Осіб котрим відома будь-яка інформація щодо потерпілого просимо повідомити за номером служби «102» поліції.

За фактом летальної дорожньо-транспортної пригоди слідчі Головного управління Національної поліції в області розпочнуть кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні