У Росії підтвердили загибель принаймні 13 людей унаслідок аварії літака

2
1
У Росії підтвердили загибель принаймні 13 людей унаслідок аварії літака
У Росії офіційно підтвердили загибель не менш ніж 13 людей, із них двох дітей, унаслідок аварії пасажирського літака в аеропорті столиці Москви «Шереметьєво».

Офіційно назване число потерпілих на цей час – сім людей, із них принаймні двоє в тяжкому стані, з опіками і отруєнням продуктами горіння, - пише radiosvoboda.

Пасажирський літак російської моделі «Сухой Суперджет-100» авіакомпанії «Аерофлот», що вилетів із Москви рейсом до Мурманська з 78 людьми на борту, майже відразу після злету запросив аварійну посадку, після того радіозв’язок із ним зник. Літак не зміг приземлитися з першого разу, друга спроба завершилася кількома ударами об поверхню. Літак охопив вогонь, частина його повністю згоріла – зокрема, хвостова частина, де, схоже, і були загиблі.

Причина аварії ще не відома.

Аеропорт «Шереметьєво» близько години був закритий, нині він працює в обмеженому режимі – тільки одна злітно-посадкова смуга з двох. Рейси, що прибували, переспрямовували в інші аеропорти Москви чи й в інші міста Росії – до Санкт-Петербурга чи Нижнього Новгорода; нині понад 100 рейсів цього аеропорту затримані і на виліт, і на приліт.

Близько опівночі у Слідчому комітеті Росії заявили, що з 78 людей, які були на борту літака, що зазнав аварії в Москві, вижили, наскільки відомо, лише 37. Такі дані навела журналістам речниця Слідчого комітету Світлана Петренко. Таким чином, загальне число загиблих може сягнути 41, і неназвані російські «інформовані джерела» теж називають це число російським агентствам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це карма!
Відповісти
Але щось мало москаликів померло, в тому літаку що вони збили над Донбасом більше людей загинуло!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні