У Луцьку позрізали каштани, щоб зробити парковку для авто. ВІДЕО

11
-11
У Луцьку позрізали каштани, щоб зробити парковку для авто. ВІДЕО
У Луцьку на вулиці Стрілецькій на місці зрізаних каштанів облаштують паркувальні місця для авто.

Дозвіл на це видала постійна комісія міськради на основі проекту будівництва магазину промислових товарів, інформує «Суспільне. Волинь».

Нагадаємо, у Луцьку поблизу піцерії на початку вулиці Стрілецької у четвер, 2 травня, комунальники зрізали 5 здорових дерев, що вже зеленіли й мали зацвісти.

У коментарі «Суспільному. Волинь» начальник відділу екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда розповів, що каштани зрізали законно. Комісія міськради з екології, мовляв, не має повноважень забороняти їх зносити. Вона тільки нарахувала відновну вартість дерев, яку замовники будівництва сплатили торік у грудні – 17 тисяч 88 гривень.

«Є план благоустрою, погоджений всіма службами: департаментом житлово-комунального господарства, поліцією, бо там заїзд буде. Всі документи готові. Вони звернулися до постійно діючої комісії, щоб дати дозвіл на знесення. Члени комісії виїхали, обстежили, згідно з документацією, під видалення підпадає 5 дерев каштана. Ми нарахували відновну вартість (це 17 тисяч 88 гривень) і погодили їм знесення. Вже як комісія розглядала, документи всі були готові. Тобто вже рішення комісії – дозволити, не дозволити чи якось обійти ті дерева, залишити – ми вже не маємо повноважень. Документація є. Згідно з проектною документацією, вони потрапляють під знесення. Ми обстежили і нарахували відновну вартість, щоб вони сплатили», – каже Анатолій Гламазда.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оту комісію,разом з головою треба знести,за Променем є парковка,.Що водії так позажиралися що десяток- другий свій зад пронести не можуть?!
А громаду ,за чий кошт ота комісія утримується ви запитували?
Відповісти
Ця грін наче покликана під кожним постом написати якусь нікчемну, налиту заздрістю дурь. Грін, ти до громади Луцька немаєш ніякого відношення, це тебе треба знести, подалі від людей.
Відповісти
Світ розвивається. А ледарі і подібні незадоволені життям, заздрісники і тупоголові, які гальмують розвиток, будуть завжди! Але потяг іде! А вам предостатньо тротуарів в метр ширини! Радій, що не з трави!
Відповісти
Хочете щоб ви і ваші діти пеклися на розпеченому асфальті ,та дихали "випердами" автомобілів ,то і далі розвиватися в тому напрямку!
Відповісти
Світ розвивається. А ледарі і подібні незадоволені життям, заздрісники і тупоголові, які гальмують розвиток, будуть завжди! Але потяг іде! А вам предостатньо тротуарів в метр ширини! Радій, що не з трави!
Відповісти
Скоро будем палити ваші смердючі корита десятками щоб менше їх їздило і стояло куди не плюнь!
Відповісти
урбанізація Луцька - повне дніще, зручність в першу чергу має бути пішоходам і двоколісним, сумно, але автами полішва затикала кожен куток...
Відповісти
Ти НЕДОлюдина попав! Тепер при першій же пожежі авто, ти БУДЕШ ПІД СЛІДСТВОМ! І сидітимеш стопудово, ледар та заздрісний НЕгомосапієнс!
Відповісти
Хто ж мєня посадіт? Я же памятнік! І було б чому заздрити, мені те смердюче корито і даром не потрібне, я не хочу приєднуватись до тих дибілів які забруднюють повітря планети! І ще одне, розвиток має бути розумним а не знищувати природу і засерати її відходами і викидами!
Відповісти
Недолюдина навіть імені людського немає, шакали людським іменем не підписуються. (як тебе звуть, "виворотливий" дятел?)
Мало "проводка замикала", чи цегла з будинку падала?
Накупляли блях, а розум з ними не продали?
Подивись на тих недоумків які "паркуються" на Крачука біля "Варшавки", чи біля "Слона" - всі "інваліди" (розумові).
Доки не навчають штрафом "монтировкою в лобове" - толку не буде. Бидло виросло і в презерватив назад не заштовхнути. Перевиховувати чи терпіти?
Відповісти
100% , по всьому світу намагаються того гімна , що у нас бляхами зветься позбутися через їх сморід а наше бидло їх навпаки сюди суне і суне. Я взагалі вважаю, машини більше 10 років треба тупо конфісковувати і на брухт.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні