З кладовища у Володимирі-Волинському вивезли 42 вантажівки сміття

0
-2
З кладовища у Володимирі-Волинському вивезли 42 вантажівки сміття
Комунальники Володимира-Волинського завершили впорядковувати територію міських кладовищ. Володимирчан просять з повагою ставитись до чужої праці, а також не нести на кладовище продукти харчування.

Відповідний пост опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Комунальними службами міста наводився лад на міських кладовищах до Провідної неділі. Лише у суботу, 4 травня, вивезли 42 одиниці техніки сміття.

"Користуючись нагодою, звертаємось до мешканців міста, які завтра прийдуть на кладовища, - не несіть і не лишайте на могилах продукти харчування, такі як солодощі, паски та крашанки,не перетворюйте кладовище на мурашник", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, завтра, 5 травня, православні християни відзначають поминальну неділю, яку також називають проводами. Це друга неділя після Великодня, у яку поминають померлих родичів. В українців було прийнято нести на могили паски та крашені яйця, втім, в останні роки ця традиція поступово відходить у минуле.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні