Кров з вух: розповіли, як помирав хлопець з Горохівщини

1
-5
Кров з вух: розповіли, як помирав хлопець з Горохівщини
У 24-річного Миколи Кривчука, обставини загибелі якого розслідує поліція, при госпіталізації лікарі помітили кровотечу з вух.

Про подробиці госпіталізації потерпілого у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів лікар швидкої та невідкладної медичної допомоги «Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Аркадій Шостак.

За словами медика, «швидку» викликали родичі хлопця близько 8:10 ранку 29 квітня. Втім, стан потерпілого був вкрай тяжкий, тому рідні повезли його до Горохівської лікарні на власному авто. Одночасно з тим карета «швидкої» їхала на зустріч. Зустрілися авто та «швидка» на повороті до села Мирне.

За словами фельдшера, на той час Микола перебував у стані клінічної смерті. Тому реанімаційні заходи почали проводити на місці. Втім, запустити серце хлопця так і не вдалося.

На допомогу також приїхала друга карета «швидкої» з лікарем, яка поверталася з іншого виклику із села Мирне. Проте, врятувати потерпілого лікарі не встигли.

«Фельдшер помітив, що з вух хлопця текла кров. Це може бути ознакою перелому кісток черепа», - прокоментував Аркадій Шостак.

Втім, нині неможливо зробити висновок, яким чином була завдана смертельна травма. За словами лікаря, такі ушкодження могли настати від падіння, або ж від удару тупим предметом по голові.

Нагадаємо, з лікарського свідоцтва про смерть вбачається, що у померлого дійсно діагностували перелом кісток основи черепа та закриту тупу черепно-мозкову травму. Обставини загибелі Миколи Кривчука розслідує поліція, кримінальне провадження на разі внесено до Єдиного державного реєстру за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Передрук заборонено
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це за цинічний заголовок? З вами там все гаразд, агов? Чи що там у ваших головах коїться?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні