--> У місті на Волині чоловік обікрав аптеку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині чоловік обікрав аптеку

0
2
У місті на Волині чоловік обікрав аптеку
У Ковелі чоловік обікрав аптеку на Привокзальній площі.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

У середу, 1 травня, до Ковельського відділу поліції звернулась працівник аптеки із заявою про грабіж. Заявниця повідомила, що по обіді до приміщення аптеки, забіг чоловік та відкрито викрав засоби гігієни. Сума збитків становить близько 600 грн.

Працівники кримінальної поліції оперативно встановили особу грабіжника. Ним виявився 29-річний житель Рівненщини. До слова, чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочину, пов’язаного із незаконним обігом наркотиків.

Правопорушника затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєному та обрання міри запобіжного заходу.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні