На Волині прикордонники спіймали на гарячому контрабандистів цигарок

0
2
На Волині прикордонники спіймали на гарячому контрабандистів цигарок
Через ділянку відділу прикордонної служби «Римачі» контрабандисти хотіли перемісти 30 ящиків цигарок.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Прикордонники помітили рух невідомих осіб, які прямували в бік державного кордону з пакунками. Побачивши наряд, зловмисники кинули 20 ящиків з тютюновими виробами та вдались до втечі в тил території України.

Крім цього, в рамках реалізації отриманої інформації від представників Любомльського відділення СБУ виявлено чотирьох осіб, які рухалися в бік державного кордону з вантажем. Також неподалік виявлено гумовий човен, яким зловмисники, ймовірно, планували переправити куриво до Польщі.

Аби зупинити правопорушників та подати сигнал тривоги, прикордонники здійснили два попереджувальні постріли вгору. Та, не зважаючи на це, правопорушники проігнорували законні вимоги правоохоронців зупинитися і кинувши 10 ящиків сигарет втекли в тил країни.

Тютюнові вироби передано відповідним компетентним органам. Наразі триває оперативний пошук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні