--> Американець виграв 1 мільйон доларів у лотерею | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Американець виграв 1 мільйон доларів у лотерею

0
-10
Американець виграв 1 мільйон доларів у лотерею
Житель американського штату Південна Кароліна виграв 1 мільйон доларів у скретч-лотерею.

Це передає УНН.

Відомо, що він купив виграшний лотерейний білет у свій день народження.

Як переможець розпорядиться виграшем - не повідомляється. Але згадується, що магазин, де був проданий виграшний квиток, отримає бонус у розмірі 10 тис. дол.

Нагадаємо, що в Україні міжнародний досвід преміювання продавців щасливих лотерейних квитків успішно реалізовує оператор державних лотерей "М.С.Л.".

Так, з квітня 2019 року, кожен лотерейний квиток компанії "М.С.Л." з виграшем в 50 000 гривень і більше буде приносити радість і гроші не тільки лотерейним переможцям, які його придбали, але і розповсюджувачам, які його продали. При цьому фартовий розповсюджувач буде отримувати грошову премію не з виграшу лотерейного щасливчика, а з коштів лотерейного оператора.

Розмір грошової винагороди фартового розповсюджувача, в залежності від суми виграшу, може бути різним: 1 000, 5 000, 10 000 гривень і більше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні