Приватбанк можуть ліквідувати

5
-6
Приватбанк можуть ліквідувати
Приватбанк можуть ліквідувати. Таку заяву зробила колишня очільниця НБУ Валерія Гонтарева, яка зараз живе і працює у Лондоні.

Нещодавнє рішення київського Окружного адміністративного суду про незаконність націоналізації банку вона назвала повним беззаконням.

"У разі скасування націоналізації буде реституція (поновлення порушених майнових прав, приведення їх до стану, що існував на момент вчинення дії, якою заподіяно шкоди – ред.), і держава забере влиті в банк 155 мільярдів гривень, після чого банк буде негайно визнаний неплатоспроможним і буде ліквідований", - сказала Гонтарева в інтерв'ю Радіо Свобода.

За таких обставин ситуація спричинить фінансовий колапс в країні, відзначила екс-очільниця.

Окружний адміністративний суд міста Києва 18 квітня за позовом колишнього співвласника Приватбанку Ігоря Коломойського ухвалив рішення, яким встановив процедуру виведення банку з ринку за участю держави незаконною. Національний банк України заявив, що оскаржить це рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гонтареву до суду і ніяких інтерв'ю з нею!
Відповісти
Ліквідують чи ні - не важливо, виплачувати компенсацію Попрошенко і його ставленикам однозначно доведеться.
Але "цинічний жидяра" в крутиться і буде виплачувати знову народ України.
Відповісти
Ви спочатку розберіться в ситуації, а тоді пишіть. В Порошенка гріхів багато, але як він винен в тому, що Коломойський вивів всі гроші з приватбанка і довів його до банкрутства. Якби не рішення керівництва держави в той час, то всі б люди, які мають рахунки в приваті, залишились б як вкласники вкладів ощадбанку при розпаді срср, або ще ми волиняни маєм за приклад Зазідінкобанк.
Відповісти
От кому, так це вам розбиратись! Колома їх вивів коли взнав, що Порошенко&Company хочуть хапнути банк, так що не розповідайте тут... Що б ви робили коли ваше хтось хотів вкрасти?!
Відповісти
А гонтариха коли лондонську "гривню" підірве?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні