Вроцлавсього таксиста підозрюють у спробі вбивства громадянина України

0
0
Вроцлавсього таксиста звинувачують у спробі вбивства громадянина України.

У суботу вранці, 27 квітня, 37-річний таксист збив велосипедиста, а потім його переїхав. Про це повідомляє "Польське радіо" і портал rmf24.pl.

За словами речниці Окружної прокуратури Юстини Пілярчик, до суду направлено вимогу застосування до Артура Х. запобіжного засобу – тимчасового позбавлення свободи до трьох місяців.

"Артур Х. підозрюється у спробі вбивства Юрія Г., котрий пересувався на велосипеді. Артур Х. підозрюється в тому, що він навмисне збив велосипедиста і переїхав його передньою віссю машини. Артурові Х. загрожує кара довічного ув’язнення". – сказала Юстина Пілярчик.

Згідно із зібраними свідченнями, у суботу вранці на одній з вроцлавських вулиць Артур Х., який керував легковим автомобілем, зіткнувся з велосипедистом, Юрієм Г. Чоловіки обмінялися кількома реченнями, після чого Юрій Г. поїхав в напрямку парку.

"Артур Х. почав їхати за Юрієм Г. Коли чоловіки доїхали до парку, Артур Х. в’їхав своєю машиною у велосипедиста, а коли той впав, проїхався по його тілі передньою віссю своєї машини. Потерпілому надали допомогу свідки цієї ситуації. На місце події було викликано швидку допомогу, котра забрала потерпілого до лікарні з метою надання йому необхідної допомоги. Юрій Г. зазнав серйозних ушкоджень тіла, які вимагають госпіталізації на довше, ніж сім днів ", - додає речниця Окружної прокуратури.

Поліція затримала Артура Х. Як встановила поліція, обидва чоловіки, як таксист, так і велосипедист, були тверезими.

За свідченнями очевидців, таксист навмисне в’їхав машиною у велосипедиста. Раніше поліція повідомляла про "звичайне ДТП".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні